Cheap Soccer Jerseys Soccer Jerseys Cheap Football Shirts Football Shirts camisetas de futbol baratas http://www.worldjerseysmall.com http://www.worldcupshirtstore.co.uk http://www.camisetasdebaratasonline.es
Boutique Hotel Onderbergen

Centrale locatie

Hotel Onderbergen kan u vinden in een rustige straat in het centrum van middeleeuws Gent. Slechts 500 meter van de Graslei en de Sint Baafskathedraal en slechts 2 minuten wandelen van het shoppingdistrict. Het hotel is maar 250 meter verwijderd van de tramhalte Zonnestraat die direct transport aanbiedt naar station Gent Sint-Piers en Gent Expo.

Internationale bar en restaurant

Patrick Foley’s is een Ierse bar en restaurant, bekend vanwege zijn inbreng van Ierse cuisine in deze bekende Vlaamse stad Gent. Over de laatste decennium is Patrick Foley’s eerste keus geworden voor duizenden mensen, op zoek naar de unieke Ierse charme en gastvrijheid, de welke je enkel hier kan vinden. Of je nu een plekje aan het zoeken bent voor een rustig drankje, wil dineren met vrienden en/of familie, of een plek zoekt om jouw privé feestje te organiseren, je zal merken dat deze plek zich perfect kan aanpassen aan uw wensen.  

Internet en tv

Elke kamer is uitgerust met flat-screen TV met locale en international kanalen op basis van satellietontvangst. Gratis, snelle wi-fi connectie wordt aangeboden in alle kamers en in de wachtruimte naast de receptie. 

Parking

Privé parking wordt ter plaatse aangeboden (reservatie verplicht), voor 15 euro/nacht.

Ontbijt

Het ontbijt wordt elke morgen aangeboden in het bijbehorende restaurant. Op weekdagen van 7-11 uur en tijdens het weekend van 8-11 uur. Het ontbijt wordt aangeboden aan 14 euro/persoon en hiervoor moet er geen reservatie gemaakt worden, elke dag kan u beslissen of u ontbijt wil nemen of niet.