Cheap Soccer Jerseys Soccer Jerseys Cheap Football Shirts Football Shirts camisetas de futbol baratas http://www.worldjerseysmall.com http://www.worldcupshirtstore.co.uk http://www.camisetasdebaratasonline.es
Boutique Hotel Onderbergen

Book directly, best price guaranteed!

Special deals on long-term stays. For more information, please contact us on info@hotelonderbergen.beHotel Onderbergen is een familie hotel, gesitueerd in het stadscentrum van Gent. Het hotel kan 24 klasse volle Boutique kamers van hoge kwaliteit aanbieden. Het hotel is erg gemakkelijk te bereiken met het openbare vervoer vanwege onze ideale locatie. U kan de tramhalte ’Zonnestraat vinden op een afstand van 250 meter, de welke directe connectie biedt met het Sint-Pieters station en Gent Expo. Voor diegenen die met de auto reizen, we kunnen parking ter plaatse aanbieden (echter dezeparkeerplaatsen moet op voorhand gereserveerd worden).  

Alle toeristische attracties zijn met een kleine wandeling te bereiken – 500 meter verder vindt u de Graslei en de Sint Baafskathedraal en 250 meter verder vindt u de Veldstraat waarond zich het shoppingsdistrict bevindt.  

Ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in ons bijbehorend restaurant, je kan ook onze internationale bar en restaurant bezoeken voor lunch of diner à la carte. 

We bieden in al onze kamers een snelle wi-fi connectie aan, alsook thee/koffie faciliteiten en een kluisje. 

Of je nu in Gent bent voor zaken of voor recreatie en ontspanning, Hotel Onderbergen is een perfecte keuze voor u – gesitueerd in ♥ van Gent, dichtbij alle bezienswaardigheden en transportmogelijkheden maar gesitueerd in een rustige straat zodat uw nachtrust toch verzekerd wordt.